DODÁVÁME NÁHRADNÍ DÍLY

Vítají vás MP Autodíly - prodejce náhradních dílů
(+420) 326 331 738
MP Autodíly s.r.o. | Zásady ochrany osobních údajů
797
page-template-default,page,page-id-797,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,,wpb-js-composer js-comp-ver-3.6.12,vc_responsive

Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany a zpracování osobních údajů

Uživatel potvrzuje, že provozovatel je oprávněn shromažďovat, uchovávat a zpracovávat osobní údaje uživatele v nezbytném rozsahu jméno, příjmení, adresa bydliště, e-mail, telefon, IP adresa, fotografií včetně citlivých a jiných osobních údajů průběžně zpřístupněných uživatelem (dále jen „osobní údaje“), a to pro účely:

(i) plnění povinností vyplývajících ze žádosti, či smlouvy uzavírané s uživatelem,
(ii) zasílání obchodních sdělení a dalších informací o podnikání provozovatele elektronickou cestou v souladu s příslušnými předpisy,
(iii) plnění navazujících smluv, zejména smluv s dalšími dodavateli plnění pro provozovatele,
(iv) plnění dalších zákonných povinností navazující na žádost uživatele nebo smlouvu uzavřenou s provozovatelem a její plnění a/nebo
(v) k ochraně oprávněných zájmů provozovatele před soudním, správním, či jiným řízením.

Tyto osobní údaje bude provozovatel dostatečně chránit, zpracovávat výhradně pro tyto účely a uchovávat po nezbytnou dobu trvání účelu.

Provozovatel tímto řádně poučuje nositele údajů o jeho právech požadovat

(i) přístup k jeho osobním údajům a jejich opravu,
(ii) výmaz a/nebo přenositelnost,
(iii) právu vznést námitku proti zpracování,
to vše na e-mail provozovatele obchod.mb@mpautodily.cz se lhůtou na vyřízení bezodkladně, ale nejpozději do 30 dnů dle čl. 15 až 23 Nařízení (EU) 2016/679. Uživatel má právo podat stížnost u dozorového úřadu (Úřad pro ochranu osobních údajů, se sídlem Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7). Provozovatel je oprávněn v případě opakovaných a/nebo nedůvodných žádostí účtovat přiměřený poplatek za náklady spojené s vyřízením žádosti.

Provozovatelem je právnická osoba/podnikatel MP Autodíly s.r.o., IČ: 289 21 135, Křenova 438/7, 162 00 Praha 6 – Veleslavín, registrovaná u Městského soudu v Praze, spisová značka C153269.

Souhlas se zpracováním osobních údajů

Uživatel zaškrtnutím souhlasu souhlasí, že provozovatel je oprávněn zpracovávat jeho osobní údaje v rozsahu kontaktních informací jméno, příjmení, adresa, e-mail, telefon a kontaktovat jej za účelem marketingu produktů a služeb, zejména zasíláním sdělení e-mailem, telefonicky a/nebo poštou, kdy může uživatel obdržet různé informace o službách a produktech provozovatele a s ním spolupracujících osob v závislosti na preferencích a projeveném zájmu uživatele o různá témata a akce. Uživatel může svoje preference upravit v rámci uživatelského účtu nebo zasláním e-mailu na adresu obchod.mb@mpautodily.cz.

Tento souhlas může uživatel kdykoliv odvolat zasláním e-mailu na adresu obchod.mb@mpautodily.cz.